Dyt Banko - Flemming Spejderne

Dyt Banko i 2005

Spejderne fra Flemming gruppe afholdt i går et vellykket drive-in bankoarrangement på kirkepladsen i Hvirring. Omkring 100 personer var fremmødt for at støtte op om arrangementet.

Med radiostøtte fra Radio Horsens tonede spejdersange fra bandet BP Spirits ud gennem højtalerne på de fremmødte biler. Den lokale præst læste numrene op, og fortalte om de flotte præmier der var sponseret af det lokale erhvervsliv. Her var blandt andet el-værktøj, købmandskurve og blomster dekorationer samt mange andre rigtig gode præmier. Aftenens absolutte hovedpræmie, var 4 timers spejderhjælp af de lokale seniorer ”De Hoppende Elge”. Præmien kan bruges til havearbejde, vinduesvask eller andet forefaldende arbejde.

Mellem spillene solgte spejderne slik, pølser, sodavand, kaffe og kage til fordel for deres egen lejr til sommer. Ud over forfriskninger serveret lige til bildøren, blev der også vasket ruder, fælge og lygter. Omkring 35 spejdere hjalp til under arrangementet, som gav et overskud på 2000 kr.

Vi synes arrangementet var særdeles vellykket, og er rigtig glade for det gode fremmøde. Alle har været positive, og der var en god stemning under hele arrangementet. Samtidig har PR dækningen af arrangementet været over al forventning, med både radio, tv og forskellige aviser, siger gruppeleder Uffe Ross Pedersen efter arrangementet.