Dyt Banko - Flemming Spejderne

Dyt Banko i 2008

Flemming Spejdernes Dyt Banko tirsdag den 6. maj 2008 i Hvirring.

Se billeder fra Dyt Banko 2008

Opfølgning på Flemming Spejdernes Dyt Banko tirsdag den 6.maj 2008 i Hvirring.

Spejderne fra Flemming gruppe afholdt her til aften et vellykket drive-in bankoarrangement på parkeringspladsen ved kirken i Hvirring.Omkring 129 personer i 50 biler og en MC var fremmødt for at støtte op om spejderens arrangement.

Med radiostøtte fra Radio Horsens tonede spejdersange fra bandet BP Spirits ud gennem højtalerne på de fremmødte biler.Folketingsmedlem Hans Kristian Skibby,var banko opråber,og fortalte om de flotte præmier der var sponseret af det lokale erhvervsliv.Her var blandt andet gavekort,købmandskurve og legetæpper samt mange andre rigtig gode præmier.

Mellem spillene blev der solgt franske hotdog,sodavand,is,kaffe og kage til fordel spejderens sommerlejre.Omkring 15 spejdere og ledere hjalp til under arrangementet,som gav et flot overskud på 6300 kr.

Vi synes arrangementet var særdeles vellykket,og er rigtig glade for det meget flotte fremmøde.Alle har været positive,og der var en god stemning under hele arrangementet.Dyt Banko er klart blevet en tradition,næste år bliver det tirsdag d. 5. maj 2009 hvor Flemming Spejderne afholder Dyt Banko,siger grupperådsformand Uffe Ross Pedersen efter arrangementet.

Af Uffe Ross Pedersen

----------------------------------------? ----------------------------------------
Yderligere oplysninger :Grupperådsformand Uffe Ross Pedersen -Tlf.75 67 67 47 /uffe@uffeross.dk

KFUM-Spejderne i Flemming er en del af KFUM-Spejderne i Danmark.For mere generel information omkring spejderarbejdet i Danmark eller relaterede emner kan korps kontoret kontaktes på tlf.:70 10 26 66 – eller se:www.spejdernet.dk