Dyt Banko - Flemming Spejderne

Dyt Banko i 2007

Flemming Spejdernes Dyt Banko tirsdag den 8. maj 2007 i Hvirring.

Spejderne fra Flemming gruppe afholdt her til aften et vellykket drive-in bankoarrangement på parkeringspladsen ved kirken i Hvirring. Omkring 146 personer i 58 biler var fremmødt for at støtte op om spejderens arrangement.

Med radiostøtte fra Radio Horsens tonede spejdersange fra bandet BP Spirits ud gennem højtalerne på de fremmødte biler. Borgmesteren, Jørn Juhl Nielsen, var banko opråber, og fortalte om de flotte præmier der var sponseret af det lokale erhvervsliv. Her var blandt andet el-artikler, købmandskurve og blomster dekorationer samt mange andre rigtig gode præmier.

Mellem spillene blev der solgt franske hotdog, sodavand, is, kaffe og kage til fordel spejderens sommerlejre. Omkring 15 spejdere og ledere hjalp til under arrangementet, som gav et flot overskud på 7200 kr.

Vi synes arrangementet var særdeles vellykket, og er rigtig glade for det meget flotte fremmøde. Alle har været positive, og der var en god stemning under hele arrangementet. Dyt Banko er klart blevet en tradition, som vi tager op igen til næste år, siger gruppeleder Uffe Ross Pedersen efter arrangementet.
Pressemeddelsen der er udsendt efter Dyt Banko kan ses her.
Pressebilleder ses her
Store billeder han ses her:
Billede 1 (413Kb)
Billede 2 (466Kb)
Billede 3 (581Kb)
Billede 4 (715Kb)