Dyt Banko - Flemming Spejderne

Dyt Banko i 2006

Flemming-Spejdernes Dyt Banko den 3. maj 2006 i Hvirring.

Spejderne fra Flemming gruppe afholdt i går et vellykket drive-in bankoarrangement på parkeringspladsen ved kirken i Hvirring. Omkring 120 personer i 50 biler var fremmødt for at støtte op om arrangementet.

Med radiostøtte fra Radio Horsens tonede spejdersange fra bandet BP Spirits ud gennem højtalerne på de fremmødte biler. Vi havde fået borgmesteren, Kirsten Terkelsen, til at læse numrene op, og fortalte om de flotte præmier der var sponseret af det lokale erhvervsliv. Her var blandt andet el-værktøj, købmandskurve og blomster dekorationer samt mange andre rigtig gode præmier.

Mellem spillene blev der solgt franske hotdog, sodavand, is, kaffe og kage til fordel for turen til England sommeren 2007. Omkring 20 spejdere og ledere hjalp til under arrangementet, som gav et overskud på 5500 kr.

Vi synes arrangementet var særdeles vellykket, og er rigtig glade for det meget gode fremmøde. Alle har været positive, og der var en god stemning under hele arrangementet. Vi er klar til at lave Dyt Banko til næste år igen, siger gruppeleder Uffe Ross Pedersen efter arrangementet.